Javni poziv za trenera/icu za facilitaciju seminara #100DayChallenge

 20.02.0-N2.1-11

cover kult

Institut za razvoj mladih KULT (u daljnjem tekstu Institut) raspisuje Javni poziv za trenera/icu za facilitaciju četverodnevnog seminara u okviru inicijative #100DayChallenge.

Cilj Javnog poziva je odabir fizičkog lica za facilitaciju navedenog seminara za oblasti omladinskog aktivizma, volontiranja i javnog zagovaranja i lobiranja.

Zainteresirana fizička lica trebaju se prijaviti za isporuku svih usluga navedenih u Javnom pozivu. Na osnovi dostavljenih prijava Institut će odabrati najboljeg podnosioca/teljicu prijave u skladu s dolje navedenim kriterijima.

Javni poziv omladinskim organizacijama/udruženjima koja se bave mladima u BiH za učešće u stodnevnom izazovu

20.02.0-N2.1-10

100dayCHALLENGE

Institut za razvoj mladih KULT (u daljnjem tekstu Institut) raspisuje Javni poziv omladinskim organizacijama/udruženjima koja se bave mladima u BiH, registriranim u skladu sa Zakonom o mladima Federacije BiH, Zakonom o omladinskom organizovanju Republike Srpske odn. Zakonom o mladima Brčko distrikta BiH, za učešće u stodnevnom izazovu razvoja lokalnih zajednica #100DayChallenge. Institut je jedna od vodećih nevladinih organizacija u Bosni i Hercegovini koja se prvenstveno bavi pitanjima mladih.

©2020 Institut za razvoj mladih KULT. All Rights Reserved.

Search