Brainobrain akademija ispratila prvu generaciju koja je uspješno završila cijeli program obuke

U petak, 11.9.2020. godine Brainobrain akademija za djecu organizirala je svečanu dodjelu certifikata i diploma za prvu generaciju polaznika ovog edukativnog programa za djecu i mlade. Polaznici prve generacije su počeli sa programom 2016. godine i s ponosom možemo reći da su prva generacija u Bosni i Hercegovini koja je uspješno završila svih 10 nivoa Brainobrain akademije.

Trud, rad, istrajnost i upornost će biti osobine koje će voditi ovu generaciju kroz život koji je tek pred njima. Vještine i znanja koja su stekli kroz obuku (poput brzog računanja, foto pamćenja, vizualizacije, logičkog povezivanja činjenica, govorničkih vještina i sl) će sigurno s ponosom nositi i koristiti u svim izazovima koji su pred njima.

Osim evociranja uspomena i anegdota kojih smo se svi rado prisjetili, uživali smo u druženju koje su trenerice Brainobrain akademije pripremile za djecu i roditelje u Obrazovno-razonodnom Centru za mlade SPAJALICA u kojem su ujedno i smještene učionice  Brainobrain akademije. Bilo je vrlo emotivno i lijepo vidjeti kako su djeca s vremenom postala bliski prijatelji, porodice se međusobno zbližile i povezale, te je svima bilo izuzetno žao što smo došli do kraja programa. Naše druženje svakako neće završiti na ovome, a nadamo se da će ovo dati dodatni poticaj i vjetar u leđa generacijama koje pohađaju akademiju ili tek razmišljaju da postanu dio Brainobrain porodice.

Brainobrain akademija za djecu nudi edukativno-kreativni program za djecu od 4 do 14 godina, te djeluje u tri gradske općine: Ilidža, Novi Grad i Novo Sarajevo. Institut za razvoj mladih KULT je vlasnik franšize od 2016 godine. Za više informacija o ovom fantastičnom programu razvoja intelektualnih kapaciteta svakog djeteta možete saznati na našoj stranici www.djeca.eu. Prijave za formiranje novih grupa primamo tokom cijele godine, tako da nikad niste zakasnili sa upisom.

01

Prvoj generaciji naših diplomaca, još jednom od srca čestitamo i želimo svu sreću i uspjeh u daljem životu.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Programski razvojProgramsko partnerstvo

U Brčkom promovirano sudjelovanje građana u procesu donošenja odluka

Na događaju “Zajedno s proaktivnim građanima i građankama” u Brčkom je u...

Programski razvojRad s mladima

Nove ideje i prilike za razvoj organizacija kao rezultat posjeta Institutu za razvoj mladih KULT

Institut za razvoj mladih KULT danas je ugostio predstavnike Udruženja “Zdravo da...

Programski razvojProgramsko partnerstvo

Mladi iz Crne Gore se upoznali s radom i aktivnostima Instituta za razvoj mladih KULT

Institut za razvoj mladih KULT odazvao se pozivu Mreže za mlade Crne...