Jednom UMiD uvijek UMiD!


Poziv za ažuriranje informacija o polaznicima obuke UMiD

Institut za razvoj mladih KULT dugi niz godina provodi obuku omladinskih lidera Uči, misli i djeluj! (UMiD) koju je do sada pohađalo preko 400 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine.

Institut radi na uspostavljanju UMiD zajednice i baze podataka svih polaznika obuke Uči, misli i djeluj! kako bi razumio njihove trenutne potrebe, te kreirao nove prilike za mlade. Ideja UMiD zajednice je ostvarenje i obnavljanje saradnje sa ranijim polaznicima kako bi zajedničkim trudom stvarali bolje prilike za mlade.

Ukoliko ste pohađali obuku za omladinske lidere Uči, misli i djeluj!, a u međuvremenu promijenili svoje kontakt ili neke druge podatke i želite biti dio velike UMiD zajednice i dalje surađivati sa Institutom za razvoj mladih KULT, molimo vas da popunite podatke kako bi vas što lakše kontaktirali.

Vjerujemo da među ranijim polaznicima UMiDa ima sjajnih ideja za dalji razvoj i podršku mladima u Bosni i Hercegovini, a da svaki UMiDovac i UMiDovka želi na sebi svojstven način podržati mlade i razvoj BiH, te ponovo sresti svoje kolege sa obuke koja mijenja život.

Poziv za ažuriranje podataka ostaje otvoren do 30.10.2022. do 23:59h, nakon čega će svaki dosadašnji polaznik obuke UMiD dobiti posebnu poruku od Instituta. Informacije o sebi možete obnoviti na ovom linku https://s.mladi.org/UMiDAlumni

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Rad s mladima

Future 4 YouTH: Za bolje društvo i podršku mladima!

Da su programi usmjereni na mlade koji teže da integriraju učenje o...

Lokalne građanske inicijativeRad s mladimaUMID

Mladi lideri u zajednici: Susreti koji grade mostove među mladima

Polaznica obuke “Uči, Misli i Djeluj!” Amina Bašić, pokrenula je inicijativu pod...