Javni poziv za učešće u programu obuke za socijalne mentore – mentore za radnu integraciju

Institut za razvoj mladih KULT u okviru projekta „Socijalno mentorstvo za mlade u Bosni i Hercegovini“, kao partner na regionalnom projektu “Social Inclusion of Disadvantaged Groups in the Western Balkans (SoRi III)“, koji realizira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, poziva sve zainteresirane pravne subjekte sa područja Kantona Sarajevo, uključujući institucije vlasti, organizacije civilnog društva, poslovne subjekte i dr., da podnesu svoju aplikaciju za učešće u programu obuke za socijalne mentore – mentore za socijalnu integraciju.

Obuka traje u periodu od februara do oktobra 2024. godine. Institut za razvoj mladih KULT zadržava pravo izmjene perioda trajanja obuke, u skladu sa potrebama projekta.

Nakon što Komisija ocijeni i rangira sve pristigle prijave, Institut će u elektronskom obliku, putem e-maila, obavijestiti sve prijavljene aplikante o ishodu Javnog poziva. Izabrani kandidati će raditi s marginaliziranim i teže zapošljivim kategorijama mladih iz Kantona Sarajevo na njihovom ličnom i profesionalnom razvoju, odnosno unapređenju njihovih socijalnih vještina i kompetencija u procesu traženja posla i njegovog zadržavanja.

Od zainteresiranih aplikanata se traži da do 18. 01. 2024. godine do 16.00 sati dostave prijavu isključivo putem ovog linka.

Prijave koje ne budu dostavljene na način opisan u Javnom pozivu neće biti uzete u razmatranje.

Prijave na Javni poziv koje pristignu nakon navedenog roka kao ni nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

Kandidati čije prijave budu pozitivno ocijenjene, biće odabrani i pozvani na intervju koji će se održati u periodu od 22. do 26. 01. 2024.

Cijeli tekst javnog poziva možete pronaći OVDJE.

Sva pitanja koja se tiču ovog javnog poziva dostavljaju se isključivo putem e-mail adrese: zerina.selimovic@kultbih.org (subject/predmet: 23.03.0-N2.1-11, Upit).

Svaki pokušaj kontaktiranja bilo kojeg uposlenika Instituta vezano za dobivanje dodatnih informacija mimo navedene e-mail adrese i svaki pokušaj podmićivanja bilo kojeg uposlenika vodi do dugoročne diskvalifikacije aplikanta.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Javni poziviUncategorized @bs

Dijalog mladih i vlasti Grada Bihaća: U susret Strategiji prema mladima

Grad Bihać u saradnji sa Institutom za razvoj mladih KULT, Udruženjem “Centar...

Javni poziviObukeSlužbenici za rad s mladima

Javni poziv za Osnovnu obuku službenika za mlade u BiH

Institut za razvoj mladih KULT raspisuje Javni poziv za Osnovnu obuku službenika...

Javni pozivi

Javni poziv za dostavljanje ponuda za usluge smještaja i ugostiteljske usluge

Institut za razvoj mladih KULT poziva pravna lica registrirana u Bosni i...