Institut i CEO: Lideri jedu posljednji

Jeste li spremni za bolju verziju sebe?

Institut za razvoj mladih KULT ponosni je pokrovitelj organizacije CEO konferencije, a kako bi mladima pomogli da iskoriste svoj puni potencijal i postanu bolja verzija sebe, organizujemo i radionicu u okviru same konferencije.

Lideri jedu posljednji – naziv je radionice tokom koje će o liderstvu i timskom duhu govoriti izvršni direktor Instituta za razvoj mladih KULT, Jasmin Bešić.

Mladi će 9. februara 2019. godine imati priliku naučiti kako biti sjajan lider u timu, ali i timski igrač. Imat će priliku slušati interaktivno predavanje sa praktičnim vježbama o temi leadershipa koji predstavlja jednim dijelom psihološku stranu menadžmenta, dok drugim dijelom pokazuje kako se može na jedan skladan i kvalitetan način predvoditi tim ljudi. Leadership je akcija, a ne pozicija, te ako želite da vas ljudi prate, mi ćemo vas naučiti kako to učiniti koristeći određene alate.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u okviru ovogodišnjeg projekta CEO konferencije pod sloganom The Power of Choice (Moć izbora), zajedno sa partnerima: Sberbank BiH, Sol Azur & Buena Vista, Institut za razvoj mladih KULT, Coca-Cola HBC B-H, Posao.ba i Autoškola LifeLine, organizirat će seriju radionica za studente i srednjoškolce sa ciljem jačanja ličnih kompetencija i vještina mladih u Bosni i Hercegovini.

Prva u nizu radionica, „Lideri jedu posljednji“, bit će održana 9. februara 2019. godine pod pokroviteljstvom Instituta za razvoj mladih KULT na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu  u 9:30, amfiteatar Tondach. Fokus prve radionice je leadership i timski rad.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Uncategorized @bs

Različitost organizacija kao razlog za nova promišljanja i ideje

Institut za razvoj mladih KULT danas su posjetili predstavnici Udruženja vegana i...

Uncategorized @bs

Hoće li uz pomoć magičnog napitka BiH i njeni mladi postati dio Evropske Unije?

Nedavno odobreno otvaranje pregovora između BiH i EU predstavlja značajan korak prema...