Objavljen javni poziv za odabir omladinskih centara i organizacija kao regionalnih informacijsko-komunikacijskih HUB-ova za mlade

Institut za razvoj mladih KULT raspisuje javni poziv za odabir omladinskih centara i organizacija kao regionalnih informacijsko-komunikacijskih HUB-ova za mlade. Cilj javnog poziva jeste formiranje četiri regionalna informacijsko-komunikacijska centra koji će biti partneri u provedbi online eduakcije omladinskih lidera/ica.

Institut ovim putem poziva sve omladinske centre/organizacije u BiH da se prijave na javni poziv za dodjelu četiri granta, koji podrazumijevaju opremanje dijela prostorija četiri omladinska centra/organizacije sa informacijsko-komunikacijskom tehnologijom (ICT), a koja će biti korištena u svrhu online edukacije omladinskih lidera/ica.

Detaljan opis obaveza i odgovornosti omladinskih centara/organizacija i Instituta te kriteriji prijave na javni poziv kao i potrebna dokumentacija da bi aplikacija bila valjana se nalaze u tekstu javnog poziva.

Pored tražene dokumentacije, podnosilaclac prijave može dostaviti i dodatnu dokumentaciju za koju smatra da može biti značajna prilikom bodovanja svih pristiglih prijava.

Rok za prijavu:

Poziv ostaje otvoren do 20.3.2015. do 17.00sati.

Podnosioci prijava će najkasnije 10 dana od dana zatvaranja javnog poziva putem e-maila biti obaviješteni o ishodu javnog poziva.

Prijave dostaviti:

 isključivo e-mailom na adresu: aziz.dipa@kultbih.org

Kompletna aplikacijska dokumentacija se treba nalaziti u jednom e-mailu ili više njih (ako su prilozi veliki) sa sljedećim predmetom:

o    14.09.0, Prijava na Javni poziv za odabir ICT HUB-ova

Ukoliko se dokumentacija šalje u više e-mailova, potrebno je naznačiti u predmetu redni broj e-maila.

 

Dodatne informacije:

Eventualna pitanja, pojašnjenja i dodatne informacije mogu se postaviti i dobiti isključivo putem e-mail adrese aziz.dipa@kultbih.org ili na broj telefona 033 778 762 na ime: Aziz Đipa.

Podnosioci prijave će u roku od 24 sata od prijema e-maila dobiti povratnu informaciju o tome da je njihova prijava zaprimljena.

 

Kompletan tekst Javnog poziva i prijavni obrazac možete pogledati i preuzeti na linku ispod:

 

Javni poziv za odabir omladinskih centara i organizacija kao ICT HUB-ova

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Uncategorized @bs

Različitost organizacija kao razlog za nova promišljanja i ideje

Institut za razvoj mladih KULT danas su posjetili predstavnici Udruženja vegana i...

Uncategorized @bs

Hoće li uz pomoć magičnog napitka BiH i njeni mladi postati dio Evropske Unije?

Nedavno odobreno otvaranje pregovora između BiH i EU predstavlja značajan korak prema...