Make up Art radionica

Kao što smo i najavili Spajalica je u Novu 2015.godinu ušla sa mnogo novih aktivnosti u svojoj ponudi. Tako se među mnoštvom drugih radionica za mlade našla i radionica Make up Art, tj. edukativna radionica za sve djevojke i žene koje žele naučiti više o umjetnosti šminkanja. 

Djevojke i žene  koje su se prijavile na ovu aktivnost su sa zadovoljstvom uživale u prvom predavanju održanom 7.februara u prostorijama Spajalica. Voditeljica ove radionice, kozmetičarka i šminkerka Božena Bilić prenijela im je zanimljive informacije i činjenice o sjenčenju lica i vrstama podloge za lice. Predavanje je bilo interaktivno, multimedijalno i jako zanimljivo, jer sve polaznice sa nestrpljenjem čekaju slijedeći vikend i slijedeće predavanje. 

Radionica će se raditi iz 4 cjeline. Svake subote u mjeseci februaru će se prelaziti po jedna cjelina, da bi se na kraju svih cjelina prikazalo usvojeno znanje i naučene vještine kroz mali show sa živim modelima. Pratite našu FB stranicu na kojoj će redovito biti objavljivane fotografije sa radionica. Uživajte.

Koristimo ovu priliku i da se zahvalimo podršci firme Everet d.o.o. koja je podržala ovu radionicu svojom donacijom izuzetno kvalitetne kozmetike Deborah Milan. 

rsz Šminka 029

rsz Šminka 030

 

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Uncategorized @bs

Različitost organizacija kao razlog za nova promišljanja i ideje

Institut za razvoj mladih KULT danas su posjetili predstavnici Udruženja vegana i...

Uncategorized @bs

Hoće li uz pomoć magičnog napitka BiH i njeni mladi postati dio Evropske Unije?

Nedavno odobreno otvaranje pregovora između BiH i EU predstavlja značajan korak prema...