Kafa sa Sarajevo FIlm Festivalom

Koordinatorica volontera Sarajevo Film Festivala Aida Šehić, gošća je sesije „Kafa sa…“ u Obrazovno – razonodnom centru za mlade SPAJALICA, čiji je osnivač Institut za razvoj mladih KULT. U utorak, 16.06.2015. godine u SPAJALICI se govori o volontiranju na ovogodišnjem SFF-u, ali i o prednostima volontiranja generalno.

Sarajevo Film Festival je najveći filmski festival u regiji Jugoistočne Evrope koji okuplja filmske profesionalce iz cijelog svijeta. Angelina Jolie, Bono Vox, Brad Pitt, Gael García Bernal, Kevin Spacey samo su neki svjetski poznati glumci koji su tokom godina posjetili naš glavni grad.

Sarajevo Film Festival već godinama otvara svoja vrata mladim entuzijastima, koji su voljni raditi kao volonteri za potrebe realizacije programa. Volontiranje je idealna prilika da se postane dio ovog kulturnog događaja koji, osim pristupa određenom broju projekcija, volonterima omogućava i sticanje praktičnog iskustva u organizaciji događaja u profesionalnom okruženju.

spajalica zgrada

O tome kako postati volonter na Sarajevo Film Festivalu i šta se od volontera očekuje, govorit će se u utorak, 16.06.2015. godine u Obrazovno-razonodnom centru za mlade SPAJALICA na Ilidži (Banjska ul.2).

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Uncategorized @bs

Različitost organizacija kao razlog za nova promišljanja i ideje

Institut za razvoj mladih KULT danas su posjetili predstavnici Udruženja vegana i...

Uncategorized @bs

Hoće li uz pomoć magičnog napitka BiH i njeni mladi postati dio Evropske Unije?

Nedavno odobreno otvaranje pregovora između BiH i EU predstavlja značajan korak prema...