Četvrti Forum o domaćoj proizvodnji 13. maja u Banja Luci

U Banja Luci će 13. maja 2016. godine biti održan četvrti po redu Forum o domaćoj proizvodnji . Forum o domaćoj proizvodnji u BiH nastao je kao rezultat studentske ideje i aktivizma, a s ciljem da se na jednom mjestu okupe svi važniji subjekti domaće privrede, te kroz konstruktivan dijalog ukaže na tekuće probleme domaćih proizvođača i moguća rješenja. Jedan od ciljeva je i da se podigne svijest studenata i šire javnosti, kako o važnosti domaće proizvodnje, tako i o kupovini domaćih proizvoda.

Organizator Foruma je Studentski Poslovni klub, a podršku su pružile i Privredne komore Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, Univerzitet Apeiron, Udruženje „Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH“, te Institut za razvoj mladih KULT.

Poslovni klub je prvi klub na Internacionalnom Burch univerzitetu osnovan od strane studenata Fakulteta za ekonomiju i društvena istraživanja. Klub je osnovan u svrhu povezivanja znanja stečenog na univerzitetu i stvarnog poslovnog svijeta, ali i u svrhu pripreme studenata za buduće poslovne izazove.

Forum o domaćoj proizvodnji bit će održan u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, a počinje  u 9 sati.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Uncategorized @bs

Različitost organizacija kao razlog za nova promišljanja i ideje

Institut za razvoj mladih KULT danas su posjetili predstavnici Udruženja vegana i...

Uncategorized @bs

Hoće li uz pomoć magičnog napitka BiH i njeni mladi postati dio Evropske Unije?

Nedavno odobreno otvaranje pregovora između BiH i EU predstavlja značajan korak prema...