Kafa sa Almirom Badnjevićem 28. aprila

Gost ovomjesečne sesije Kafa sa… 28. aprila biće Almir Badnjević, uskoro jedini doktor nauka biomedicinskog inžinjeringa u BiH. Almir je magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu 2010. godine. Nakon magisterija, počinje raditi u području medicinske elektronike i medicinske opreme, te jednim dijelom biomedicinskog inžinjeringa. Trenutno je direktor Državnog laboratorija za verifikaciju medicinske opreme u BiH. Almir radi i kao asistent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, te kao predavač na Internacionalnom Burch Univerzitetu. Pored toga je i izvršni direktor Društva za medicinski i biološki inžinjering u BiH. Autor je 20 istraživačkih radova.

Njegov moto je “red, rad, disciplina”. Mladim ljudima koji tek ulaze u poslovni svijet, ovaj uspješni mladi čovjek poručuje da moraju raditi, raditi i raditi, učiti i usavršavati se, ali i prije svega biti čovjek.
Dođite u Obrazovno-razonodni centar SPAJALICA na Ilidži 28. aprila u 17 sati i 15 minuta na odlično druženje koje će vas inspirisati.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Uncategorized @bs

Različitost organizacija kao razlog za nova promišljanja i ideje

Institut za razvoj mladih KULT danas su posjetili predstavnici Udruženja vegana i...

Uncategorized @bs

Hoće li uz pomoć magičnog napitka BiH i njeni mladi postati dio Evropske Unije?

Nedavno odobreno otvaranje pregovora između BiH i EU predstavlja značajan korak prema...