Javni poziv za dostavljanje ponuda za izradu evaluacije provedbe Strategije suprotstavljanja trgovini ljudima u Bosni i Hercegovini 2020-2023.

Institut za razvoj mladih KULT poziva pravna lica registrirana u Bosni i Hercegovini da dostave ponudu za provedbu evaluacije i sačinjavanje izvještaja o učincima provedbe Strategije suprotstavljanja trgovini ljudima u Bosni i Hercegovini 2020-2023. (u nastavku teksta: Strategija). Evaluacija obuhvata cjelokupni period trajanja Strategije (2020-2023), a provodi se za potrebe Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Svi aplikanti zainteresirani za dostavljanje ponude trebaju najkasnije do 21. aprila 2023. g. do 16.00 sati dostaviti ponudu putem linka: https://s.usaidinspire.ba/20.04.0-N2.5a-7447 .

Svaki ponuđač može podnijeti samo jednu ponudu u okviru ovog poziva za dostavljanje ponuda. Ponude dostavljene na drugačiji način od navedenog ili nakon navedenog roka neće biti uzete u razmatranje.

Ovaj poziv nije namijenjen konsultantima koji su fizička lica. Samo pravna lica registrirana u Bosni i Hercegovini koja mogu izdati zakonski validnu fakturu za isporučenu uslugu mogu se prijaviti na ovaj poziv.

Za eventualna pitanja možete se javiti na nabavke@mladi.org

Puni tekst javnog poziva možete pronaći OVDJE

Svaki pokušaj kontaktiranja bilo kojeg uposlenika Instituta vezano za dobivanje dodatnih informacija mimo navedene email adrese i svaki pokušaj podmićivanja bilo kojeg uposlenika vodi do dugoročne diskvalifikacije aplikanta.

 

 

 

 

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *