Monitoring je moguće vršiti i online

Obuka iz oblasti marketinga

Egrupa4

U četvrtak, 30.4.2020. održana je online obuka iz oblasti marketinga u okviru projekta Razvoj poduzetničkih i poslovnih vještina kod mladih, koji provodi Udruženje za unapređenje životne sredine E-grupa iz Zenice u partnerstvu sa Centrom za mlade INPUT.

Zainteresirani učesnici, podijeljeni u dvije grupe, su putem zoom aplikacije imali priliku naučiti osnove marketinga i analizu i istraživanje tržišta, kroz teorijske i praktične primjere. Održana obuka iz oblasti marketinga druga je po redu od planirane četiri obuke u okviru ovog projekta, i to iz oblasti poduzetništvo, marketing, IT i fotografija. Učesnici će usvojeno znanje moći predočiti u poslovni plan kao finalnu aktivnost projekta, a E grupa i INPUT kontinuirano će im pružati pomoć za uspješnu razradu poslovnih ideja u poslovni plan. Zbog pandemije uzrokovane korona virusom, preostale obuke će se takođe izvoditi online putem zoom aplikacije. Predstavnica Instituta za razvoj mladih KULT prisustvovala je današnjoj obuci, u svojstvu online monitoringa.

Projekt Razvoj poduzetničkih i poslovnih vještina kod mladih dio je scheme malih grantova u okviru WeB4YES - Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support. Inicijativa WeB4YES provodi se uz podršku Evropske komisije. Institut za razvoj mladih KULT je partner u ovoj regionalnoj inicijativi.

©2020 Institut za razvoj mladih KULT. All Rights Reserved.

Search