Mali grantovi: Objava rezultata za udruženja žrtava rata i međureligijski dijalog

105769060 1611969748980146 5399438383314597716 oNa drugom javnom pozivu udruženja žrtava rata, crkve i vjerske zajednice, nevladine organizacije usmjerene ka promovisanju međureligijskog dijaloga i odbori za međureligijsku saradnju u kojima se provodi projekat PRO-Budućnost dostavili su svoje ideje i projekte izgradnje mira i jačanja povjerenja.

Drago nam je da vas možemo obavijestiti da je ODOBRENO 8 PROJEKTNIH PRIJEDLOGA čija realizacija započinje uskoro.

REZULTATI su dostupni na slijedećem linku.

Žalbeni rok je otvoren do 3.7.2020. godine do 15.00 sati. Svi aplikanti mogu dostaviti eventualne žalbe isključivo putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Zvanična žalba treba sadržavati slijedeće elemente:

Naslov emaila: Broj javnog poziva na koji ste aplicirali

Sadržaj e-maila (word dokument):

         1.Naziv aplikanta

         2.Naziv projekta

         3.Tip granta na koji ste se prijavili

         4.Obrazloženje žalbe

Bespovratna sredstva za inicijative koje doprinose procesu pomirenja i izgradnje povjerenja u BiH, zagovaraju za mir i kolektivnu viziju za stabilnu budućnost i povezuju lokalne zajednice, osigurana su, u kontinuitetu, kroz USAID-ov projekat PRO-Budućnost, putem javnih poziva za male grantove.

USAID-ov projekat PRO-Budućnost provodi Catholic Relief Services (CRS) u saradnji s Caritasom BiH, Institutom za razvoj mladih KULT, Forumom građana Tuzla (FGT), Helsinškim parlamentom građana Banjaluka (hCA) i Međureligijskim vijećem u BiH (MRV BiH).

Čestitamo i želimo vam uspješan rad!

©2021 Institut za razvoj mladih KULT. All Rights Reserved.

Search