PRO-Budućnost mali grantovi: Objava rezultata javnog poziva 2019/2020

70453673 1349995765177547 4978063178500931584 o 2

Mladi, neformalne grupe, udruženja žrtava rata, nevladine organizacije usmjerene ka promovisanju međureligijskog dijaloga i općine/opštine/gradovi u kojima se provodi projekat PRO-Budućnost dostavili su u prethodnom periodu svoje ideje i projekte izgradnje mira i jačanja povjerenja.

Drago nam je da vas možemo obavijestiti da je odobreno 78 projektnih prijedloga, čija realizacija započinje uskoro. 

REZULTATI su dostupni na slijedećem linku.

Žalbeni rok je otvoren do 5.3.2020. godine. Svi aplikanti mogu dostaviti eventualne žalbe isključivo putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Zvanična žalba treba sadržavati slijedeće elemente:

Naslov emaila: Broj javnog poziva na koji ste aplicirali
Sadržaj e-maila (word dokument):
         1.Naziv neformalne grupe/organizacije/crkve i vjerske zajednice/radne grupe
         2.Naziv projekta
         3.Tip granta na koji ste se prijavili
         4.Obrazloženje žalbe

Bespovratna sredstva za inicijative koje doprinose procesu pomirenja i izgradnje povjerenja u BiH, zagovaraju za mir i kolektivnu viziju za stabilnu budućnost i povezuju lokalne zajednice, osigurana su, u kontinuitetu, kroz USAID-ov projekat PRO-Budućnost, putem javnih poziva za male grantove.

USAID-ov projekat PRO-Budućnost provodi Catholic Relief Services (CRS) u saradnji s Caritasom BiH, Institutom za razvoj mladih KULT, Forumom građana Tuzla (FGT), Helsinškim parlamentom građana Banjaluka (hCA) i Međureligijskim vijećem u BiH (MRV BiH).

Želimo vam uspješan rad!

©2020 Institut za razvoj mladih KULT. All Rights Reserved.

Search