Monitoring je moguće vršiti i online

Obuka iz oblasti marketinga

U četvrtak, 30.4.2020. održana je online obuka iz oblasti marketinga u okviru projekta Razvoj poduzetničkih i poslovnih vještina kod mladih, koji provodi Udruženje za unapređenje životne sredine E-grupa iz Zenice u partnerstvu sa Centrom za mlade INPUT.

Zainteresirani učesnici, podijeljeni u dvije grupe, su putem zoom aplikacije imali priliku naučiti osnove marketinga i analizu i istraživanje tržišta, kroz teorijske i praktične primjere. Održana obuka iz oblasti marketinga druga je po redu od planirane četiri obuke u okviru ovog projekta, i to iz oblasti poduzetništvo, marketing, IT i fotografija. Učesnici će usvojeno znanje moći predočiti u poslovni plan kao finalnu aktivnost projekta, a E grupa i INPUT kontinuirano će im pružati pomoć za uspješnu razradu poslovnih ideja u poslovni plan. Zbog pandemije uzrokovane korona virusom, preostale obuke će se takođe izvoditi online putem zoom aplikacije. Predstavnica Instituta za razvoj mladih KULT prisustvovala je današnjoj obuci, u svojstvu online monitoringa.

Projekt Razvoj poduzetničkih i poslovnih vještina kod mladih dio je scheme malih grantova u okviru WeB4YES – Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support. Inicijativa WeB4YES provodi se uz podršku Evropske komisije. Institut za razvoj mladih KULT je partner u ovoj regionalnoj inicijativi.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Uncategorized @bs

Različitost organizacija kao razlog za nova promišljanja i ideje

Institut za razvoj mladih KULT danas su posjetili predstavnici Udruženja vegana i...

Uncategorized @bs

Hoće li uz pomoć magičnog napitka BiH i njeni mladi postati dio Evropske Unije?

Nedavno odobreno otvaranje pregovora između BiH i EU predstavlja značajan korak prema...