Sanjaš? Istraži svoje snove!

Voljom učesnika/ca savjetovanja koje se jednom mjesečno održava u Obrazovno-razonodnom centru za mlade SPAJALICA, tema trećeg susreta održanog 10. septembra 2011. g. bila je Sanjaš? Istraži svoje snove! Pored razgovora o snovima, sagledavanja različitih aspekata i njihovih značenja, odnosa mladih prema ovoj pojavi i pogleda psihologa na snove, mladi su imali priliku govoriti o ličnim strahovima, životnim gubicima i drugim zanimljivim temama. Za naredne susrete mladi su iskazali interes za temu Odnos i komunikacija sa roditeljima, s posebnim osvrtom na njihovo odrastanje i osamostaljivanje.

Ovomjesečno savjetovanje je posjetila ekipa magazina Azra kojoj je predstavljeno savjetovanje za mlade, teme o kojima se razgovara na savjetovanju, te ostale specifičnosti savjetovanja i psihoterapije.

Ukoliko imaš pitanja, nedoumica ili problema koje ne možeš podijeliti s vršnjacima ili roditeljima, odgovore možeš potražiti lično na savjetovanju  ili putom mejla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Aktivnost se provodi u okviru Strategije za mlade općine Ilidža.

.
©2020 Institut za razvoj mladih KULT. All Rights Reserved.

Search