Cazin: Predstavljen Preduzetnički fond za mlade

cazin radionica

Preduzetnički fond kroz koji se pruža podrška za pokretanje i razvoj vlastitog biznisa mladih, 7. decembra 2018. godine predstavljen je i u Cazinu.

Informativna radionica održana je u prostorijama Gradske Vijećnice Grada Cazina, a predstavnici Instituta za razvoj mladih KULT su prisutnim mladim osobama sa područja Grada Cazina prezentovali kako da svoju poslovnu ideju predstave kroz biznis plan, odnosno predstavljen je način popunjavanja obrasca biznis plana, koji je sastavni dio prijave na Javni poziv za finansiranje i sufinansiranje najboljih poslovnih planova mladih sa područja ovog Grada. Uslove, način prijave i ostale tehničke detalje vezane za Javni poziv prezentovali su predstavnici Grada Cazina.

Javni poziv za finansiranje i sufinansiranje najboljih poslovnih planova udruženim sredstvima Grada Cazina i Instituta za razvoj mladih KULT, uz podršku Ambasade Kraljevine Švedske u BiH, namijenjenih razvoju preduzetništva i zapošljavanju mladih sa područja Grada Cazina, raspisan je do 24. decembra 2018.

Više o ovom Javnom pozivu možete pročitati na stranici Grada Cazina.

©2019 Institut za razvoj mladih KULT. All Rights Reserved.

Search